FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida

La revolució tecnològica a les teves ulleres

Aquesta nova tecnologia té com a objectiu que l’ull i la lent siguin un.

04/04/2022

La combinació de l’estudi de la fisiologia ocular amb l’estudi de l’òptica i la llum, han permès en els últims anys innovar en la fabricació de les lents oftàlmiques, també conegudes com els vidres de les teves ulleres.

Aquesta nova tecnologia té com a objectiu que l’ull i la lent siguin un, per aconseguir la millor experiència visual en totes les situacions, creant lents personalitzades per a cada persona.

La tecnologia AVA (Advanced Vision Accuracy) ha estat creada després d’una llarga investigació, havent analitzat més de 100.000 paràmetres de la visió. Permeten una correcció visual més precisa pels ulls, amb una millor identificació dels tons de color, i una adaptació de la visió molt més sensible i acurada respecte al que les lents convencionals poden oferir.

Primer cal fer un estudi de la visió, obtenir la graduació òptima per les teves necessitats i avaluar totes les habilitats visuals que utilitzes en el teu dia a dia. Gràcies als instruments òptics revolucionaris com el sistema de refracció Vision-R800 podem recrear dins del gabinet optomètric condicions visuals molt semblants a la realitat, permetent una millor precisió en tot el procés. En aquest procés es mescla l’experiència del professional de la visió juntament amb la intel·ligència artificial que té incorporada el Vision-R800. Això permet aconseguir una refracció subjectiva amb una precisió en passos de 0,01 diòptries.

Un cop feta tot l’examen optomètric arriba el moment d’escollir la muntura de les ulleres i les lents més òptimes per a les teves necessitats visuals.

Un cop coneixem les teves necessitats t’adaptem lents específiques siguin monofocals o progressives. Avui ens centrarem en les lents monofocals.

Com has pogut notar els hàbits de vida han canviat notablement en els últims anys, fent que l’entorn i el comportament visual també hagin canviat, i esdevenint tots, usuaris “multipantalles”. Els ulls necessiten enfocar més intensament i repetidament per ajudar-se a distàncies curtes i variables a causa dels canvis d’enfocament entre els diferents dispositius. El mòbil el mires a uns 30 centímetres, la pantalla de l’ordinador a uns 70 centímetres i durant llargues jornades de treball i oci.

Per aquesta raó Essilor ha creat les lents Eyezen, dissenyades i adaptades per a totes les persones. Les Eyezen Kids són ideals per a nens entre 6 i 12 anys, coneixent la fisiologia de la seva cara permet una millor protecció i amb una visió relaxada i còmoda. Les Eyezen Start pensades per persones entre 12 anys i 39 anys, que poden tenir una lleugera fatiga visual relacionada amb l’ús de dispositius electrònics al llarg del dia, i permet aconseguir una millor agudesa visual, més confort i protecció en l’ús de pantalles. Les Eyezen Boost són ideals per persones entre 18 i 50 anys amb una alta fatiga visual, i permeten reduir aquesta fatiga molt relacionada amb una vida altament connectada.

Així doncs, per gaudir de la millor visió solament cal que et deixis acompanyar per nosaltres, t’ajudarem a veure el món millor!