FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida

La Visió i la COVID-19 Com hem d’actuar visualment?

15/05/2020

Estem tots en una situació decisiva, després de l’època de confinaments rigorosos entrem en els períodes de desescalada en el que recuperarem la normalitat perduda, tant en l’aspecte familiar, social, recreatiu, laboral, cultural..., com en la pràctica de costums habituals com anar a reunions, conferències, espectacles, manifestacions esportives i, també, als comerços i als establiments sanitaris.

La visió, la preservació de la seva funcionalitat més òptima, forma part d’aquesta normalitat, i conseqüentment també s’hauran de reprendre els controls optomètrics que han quedat ajornats per imperatius legals sanitaris.

La visió, segurament el més importants dels sentits, cal recordar què més del 80% de la informació la rebem i obtenim mitjançant la via visual, continua tenint necessitat de controlar-se, per mantenir la seva utilitat per a la realització de totes les tasques que requereixin d’ella, gairebé totes.

Ara estem en el moment de recuperar aquella normalitat, totalment necessària, adequant les nostres instal·lacions a les noves exigències sanitàries que imposen una higiene absoluta en les persones, equipaments, instrumental, per tal de poder portar a bon terme la realització de les visites optomètriques amb tota l’habitual eficàcia tècnica i amb absoluta garantia sanitària.

En les vostres properes visites al nostre establiment veureu els canvis que la situació de recuperació funcional ha imposat.


En la zona d’atenció comercial, hem col·locat mampares protectores, s’ha convertit en inevitable l’ús de mascaretes i guants, tant en clients com en empleats, i l’exhaustiva utilització de solucions hidroalcohòliques per a la segura desinfecció de mans, s’ha instal·lat sistemes d’higienització per UV, assegurant una total asèpsia en tota la zona.

En els gabinets optomètrics s’han reforçat encara més aquestes mides, per tal de garantir que la proximitat client-optometrista, necessària per a la realització de les proves pertinents, es pugui realitzar amb total eficàcia i sense cap risc per a uns i altres.

Federòptics Roure des de fa ja 50 anys vetlla per la visió dels seus clients. Des de sempre ha estat a l’avantguarda en la utilització de les tècniques més avançades per garantir la millor execució i realització dels serveis d’òptica, optometria, contactologia, orto-k, entrenament visual, visió esportiva..., ara també no ha dubtat en adoptar totes les mides de prevenció adequades i necessàries per continuar fent-ho, com sempre, però amb l’augment adequat de totes les mesures de prevenció i higiene que recomana la situació sanitària actual.

Busquem entre tots aquesta nova normalitat, també en la cura i manteniment d’una bona visió, un dels nostres béns més preuats.

A FEDERÒPTICS ROURE cuidem la teva SALUT VISUAL.