FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida
FEDEROPTICS ROURE Òptiques Mollerussa Lleida

MiYOSMART una nova solució per alentir la progressió de la miopia

Els canvis d’hàbits visuals en els últims anys han afavorit que cada cop hi hagi més nens i joves miops.

09/07/2021

Un dels primers signes que indiquen que hi pot haver miopia és quan els nens es queixen que els hi costa veure bé la pissarra, acluquen els ulls per mirar la televisió o anant pel carrer no poden llegir cartells que tu sí que pots llegir sense dificultats. Aquests acostumen a ser els primers motius de consulta quan apareixen les primeres miopies.

La miopia és un problema global creixent. S’estima que 4750 milions de persones, o la meitat de la població mundial, sigui miop l’any 2050. Estudis recents adverteixen que el fet de passar més temps fent activitats en visió propera s’associa a una major probabilitat de miopia.

Les últimes línies d’investigació de la Universitat Politècnica de Hong Kong han demostrat que la progressió de la miopia pot ésser controlada proporcionant a la vegada visió clara mitjançant ulleres.

Les lents MIYOSMART amb la tecnologia D.I.M.S (Defocus Incorporated Multiple Segments) a més de corregir la miopia, són eficaces alentint la progressió de la miopia en un 60% de mitjana, i en el 21,5% dels casos aturant-la, protegint la visió i el benestar a llarg termini dels miops més joves.

Els avantatges que tenen són:

  • Apte per a nens, no invasiva i fàcil d’adaptar que corregeix la miopia alhora que alenteix de forma efectiva la progressió de la miopia.
  • Alentiment del creixement axial de l’ull, que és una de les principals causes de l’augment de miopia.
  • Paralització de la progressió de la miopia.
  • Material resistent als impactes per garantir la seguretat dels nens.
  • Proporciona protecció a la llum UV.

La prevenció de la miopia va més enllà de les ulleres:

  • Passar temps a l’aire lliure: Els estudis demostren que passar temps a l’aire lliure pot reduir el risc de patir miopia i la seva progressió.
  • Realitzar revisions visuals freqüents: Amb un examen visual complet es poden detectar alteracions com la miopia o altres problemes visuals que es poden prevenir o tractar. Una detecció precoç o en els primers estadis de progressió ajudarà a reduir l’empitjorament de la visió i possibles complicacions derivades.
  • Dóna’ls-hi un descans als teus ulls: Redueix l’estrès visual fent descansos quan es fa feina en visió de prop o amb pantalles.

Si vols rebre més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. T’informarem i buscarem les solucions que s’adapten millor a les teves necessitats.